Ingrid Brudevoll Kultur og Undervisning

21 MORGENDANSER

21 MORGENDANSER

Løft energien - start dagen med en dans!

21 MORGENDANSER er åpent for påmelding fram til og med tirsdag 9. Januar 2024! 

Om du har et proppfullt og overbefolket liv eller om du har all verdens tid til rådighet, sett av et kvarter hver morgen til en oppkvikkende dans!

Med dette kurset i baklomma er du godt i gang med en veldig god vane; å løfte hverdagen med dans!

Tema for hver av de 21 dansene:

  1. Føttene
  2. Hoftene
  3. Ryggsøylen
  4. 4 Diafragmaer
  5. Skuldre, armer og hender
  6. Kroppens sammenhenger
  7. Beveg pusten
  8. Beveg smerten
  9. Finn flyten
  10. Finn beaten
  11. Finn ledigheten
  12. Finn lyrikeren
  13. Finn den indre stillheten
  14. Hele bølgen
  15. Senter og omkrets
  16. Trærne
  17. Jorden
  18. Ilden
  19. Vannet
  20. Luften
  21. Kreativiteten



Anne Dale Brakstad-kopi"Jeg er bare fylt av takknemlighet for å ha fulgt magefølelsen på at dette kurset MÅ jeg bare ta. Så glad for kurset, og hvem kunne ane at føttene var så betydningsfulle. Bare ved å bli oppmerksom på det, etter første modul, så kjenner jeg mer på en trygghet ned mot moder jord."   

- Anne Dale Brakstad, Alver ved Bergen, Hordaland

 

21 MORGENDANSER er åpent for registrering til og med Tirsdag 9. Januar 2024. 

Du mottar din første MORGENDANS i din innboks morgenen etter påmelding ca kl 07. Du har tilgang til hele kurset i 3 måneder etter at du har fått den siste av de 21 dansene.  


fornøyd garanti
 
Skulle du være misfornøyd med kurset får du alle pengene tilbake, så lenge du sier fra innen 14 dager fra start.




Lise Fuglevik"Jeg meldte meg på 21 MORGENDANSER fordi jeg ønsket å bli inspirert, åpne sanserommet i meg selv.

Spennende hvordan ulike kroppsdeler ble "koblet sammen" på nye måter. Det gir plass for flere gylne rom på innsiden."

- Lise Fuglevik, Fredrikstad

 

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

fakturaadresse

Order summary

utedans hvit kjole 3

21 MORGENDANSER

En ny dans med inspirasjon og nye oppdagelser hver morgen, 21 dager på rad!


NOK 1.450
Totalt beløp NOK 1.450

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.

 

Kristiane BerglydJeg synes dette nettkurset har vært helt fantastisk. Jeg er hjemme med en liten baby og det har derfor vært vanskelig å finne på så mye utenfor husets fire vegger. Jeg savnet å danse. Å kjenne på friheten og gleden gjennom dansen har vært super restitusjon etter fødselen og en god praksis for å finne tilbake til senter. Jeg er kjempeglad for dette digitale tilbudet. En livgivende vitamininnsprøytning som gir mulighet til å skape ditt eget rom midt i en travel hverdag. 

- Kristiane Berglyd, Nesodden

 

 

 

Nina Bye-hodeJeg har tidligere deltatt på helgekurs i 5 rytmer og har hatt stort utbytte. Dette med nettkurs er et supergodt alternativ til oss som bor ute i distriktet. Det ga meg gode og frigjørende møter med meg. Åpnet og gav energi til det som til enhver tid rører seg i meg. Og så kan jeg fortelle at min mann har latt seg inspirere…

     - Nina Bye, Andøya

 

 

 

Hege Sjøblom

"Jeg skjønte at dette ville være en gave til meg selv, og at 21 ganger på 15 min, med mulighet til å ta det når som helst var perfekt. Det gjør godt, 15 min er akkurat nok for å komme inn i noe og til å få lyst på fortsettelsen. Din varme og tydelige veiledning er med på at man føler seg fri til å bevege seg som den man er. Jeg synes du ledet oss igjennom dette kurset på en nydelig måte. Jeg likte roen og timingen i forhold til formidling og musikk. Det var også spennende hvordan du introduserte de 5 rytmene før vi gjorde dem, og jeg likte det anatomiske aspektet som hele tiden var med, og de 4 elementene, herlig! Det ble det jeg hadde håpet på: et stille rom for meg selv gjennom bevegelse som setter i gang mye på så mange plan. Tusen takk for dansen, Ingrid!"

        - Hege Sjøblom, Oslo

 

 

Marianne Thallaug WedsethDans har alltid vært en stor del av meg, men mindre og mindre de senere årene. Det å få dansen inn i morgenrytmen min virket som et godt valg. Det å faktisk begynne å danse igjen. Jeg har en god morgenrutine, den går på en tilstedeværende autopilot. Det er noen som har påstått at du har et visst antall valg i løpet av dagen og at du selv kan velge hvor du vil bruke dem. For meg er det fint å ikke skulle velge så mye om morgenen, så de første to timene på dagen går på den tilstedeværende autopiloten viet yoga, min buddhistiske sjanting og nå dans. Strålende bra! Takk for å ha gitt meg tilbake dansen.
- Marianne Thallaug Wedset, Stamsund i Lofoten

 

 


Aila von Rohden"En veldig fin mulighet til å  komme i gang og finne bevegelsen og kroppens potensiale hver morgen. Jeg er i ferd med å gjøre kurset en gang til og merker at jeg oppdager flere ting denne gangen. Jeg elsker musikken. Og jeg var kjempetakknemlig for dine fine veiledninger. Det var kanskje det beste for meg: å få litt mer veiledning. Jeg får hjelp til å finne ut om dagsform og kreftene mine. Det er et nydelig kurs."

- Aila von Rohden, Hamburg, Tyskland

 

 

 

  

Sissel Aanerud"Tusen takk, Ingrid, for dette fantastiske kurset! Takk for inspirasjon og tilretteleggelse så jeg får praktisert 5rytmer flere ganger ukentlig! Jeg forundres igjen og igjen…. Så mye energi og lekenhet det er i meg bare jeg er var på hvordan kroppen vil bevege seg. Det gir meg en sterkere fysisk bevissthet. Det gjør så godt for kropp og sjel. Hver økt varer passe lenge og gir noe spennende til resten av dagen. Det gis veldig god instruksjon. Takk for at du bobler over av gode betraktninger og nye vinkler på LIVET."  

- Sissel Aanerud, Moss

 

 

Else Jorunn Tovshus, Nesodden"Jeg meldte meg på 21 MORGENDANSER fordi jeg har danset 5Rytmer med deg som instruktør tidligere. Ingrid, du har laget et kvalitetskurs i 5Rytmer!"

- Else Jorunn Tovshus, Oslo

 

 

 

 

Christine Endsjø, OsloJeg hadde stor glede av de ulike fokus du bragte inn i dansen - alt fra ulike deler av kroppen, pusten og elementene. 21 MORGENDANSER har tydelig og inspirerende guiding som åpner for god kontakt med kropp og pust. Kurset fikk meg til å oppdage enda flere måter å bevege meg utifra der jeg er. Mye herlig musikk som inviterer. Likte det å kunne spille av en eller to små økter i hverdagen, kjenner lyst til å fortsette med litt dans her og der i hverdagen. 

- Christine Endsjø, Oslo

  

Kari Røsåsen 21 mrg "Takk for nydelige danser! Det har betydd mye for meg i en utfordrende livssituasjon. Denne tiden er hellig for meg. Den har blitt en viktig del i å bygge opp meg selv igjen. Din stemme, din inspirasjon og kunnskap er en gave. Jeg anbefaler alle å gjøre dette!"

- Kari Røsåsen, Buskerud

 

 

 

Tone Holte Staurnes, Oslo-kopiMin erfaring med DANS SOM MEDISIN, 21 MORGENDANSER, rytmene og deg, Ingrid, har vært helsebringende. De korte sekvensene som jeg har kunnet gjøre når som helst har vært midt i blinken for meg. Når indre uro gjør at at oppmerksomheten flagrer hit og dit, ikke fester seg ved noe, da kommer jeg på plass med dansen. Jeg kan oppleve det som en trøst og et vedlikehold. Og i andre situasjoner stor glede og kraft. At elementene jord, ild, luft, vann og trær, ja den fysiske naturen fikk hver sin dans. Det utvidet det hele for meg.

- Tone Holte Staurnes, Oslo

 

 

Beate Green, OsloJeg kjente til 5Rytmer, og 21 MORGENDANSER passet veldig fint for å komme tilbake etter sykdom/skade. Noen dager var dette den eneste bevegelsen. Følelsen av å kjenne nye rytmer og ny musikk som jeg fikk lyst til å bevege meg til. Fint å høre Ingrids stemme som sa fine ting til kroppen og de korte «instruksjonene» underveis. Gledet meg til å gjøre morgendans etter frokost. Noen dager gjorde jeg flere! Har anbefalt til flere og sendt dem gratiskurset. Takk for dansen! 

- Beate Green, Oslo


 

 

Tomas HV Mørkrid"Tusen takk for din fine ledelse av dansen, Ingrid! Det er mykt og moro å danse hos deg. Hos deg foregår 5 rytmer i et åpent hjerterom, der mennesker tør å danse sammen, tør å leke. Du er trygg i din ledelse, og skaper trygghet og flyt i dansen!"

- Tomas HV Mørkrid, Oslo

 


 

 

Kjersti Lien, Nesodden-kopi

"Det har vært så inspirerende å følge dette kurset. Du er så dyktig!! Etter at jeg lyttet til introduksjonen ble jeg øyeblikkelig fanget. Det var faktisk helt magisk. Så meldte jeg meg på kurset fordi jeg ble nysgjerrig og følte at dette var noe jeg trengte mer av. Jeg har alltid likt ulike former for trening og dans, men for noen år siden (etter sykdom) fant jeg ingen glede eller motivasjon ved å gå tilbake til samme treninger. Endelig fant jeg noe som gir mening og motivasjon og glede; 5 Rytmer og deg!"


 - Kjersti Lien, Nesodden

 

 

  

Gunn Sørmo

"Takk for dansen Ingrid! Det gjør så godt for kroppen å slippe løs. Slippe, leve seg inn i rytmen. Det er så godt å være i det når du veileder oss før, underveis og etter. Det gir meg mulighet til å nå nye sider i meg selv hvor det er bare nuet og fritt for bekymring. Kjenne roen bre seg i kropp og sjel. Kjenne på lyset og vårfølelsen, sanse den lyse årstiden er vidunderlig. Takk Ingrid, du inspirerer meg!"

- Gunn Sørmo, Nittedal

 

 

Gjerd Synøve Helgerud

"Har danset meg tilbake til gleden - lykken - overfloden - erkjennelsene - overskuddet.... Tusen takk til Ingrid for deilig danse-rom og magisk musikk, og til kroppen som bærer - danser - puster - nyter - elsker og er der hver dag for meg.”  

- Gjerd Synøve Helgerud, Oslo

 

 

Jeg tok først gratis kurset og så ble jeg enda mer nysgjerrig og ble med på morgendansene. Jeg datt litt ut av det. Men da har jeg noe å glede meg til i neste uke, da jeg vil fortsette! God måte å komme i gang på, og gjøre noe godt for deg selv! Takk for kjempe bra kurs. Kjempe inspirerende og lærerikt! 

- Karen Hanne Raabe Hegge, Naprapat, Lillehammer